Veckorna som har varit

Jag har på riktigt inte haft någon tid alls att blogga haha, för jag har så mycket att göra innan jag åker! 
 
Måndagen efter lovet hände inget särskilt. Jag hade track som vanligt, kastade diskus och hade tournament. Jag småpratade lite med Coach G och Coach James. Patti gav mig en Subwaymacka och en donut att äta innan tournament.
 
Tisdag: vi kollade på Moulin Rogue under dramalektionen. 
Under lunchen så fick jag en försenad födelsedagspresent av Becca, Sarah, Emily, Kristen, Megan, Dottie, Maddie och Maddy. Anledningen till varför den var sen var att det tog 2 månader att få den tillverkad och levererad.
 
På guldarmbandet är kordinaterna till Bedford. På baksidan står det "Evelina" i kursivt.
 
Efter skolan och track så gick jag och Sav till bedford Farms. Jag köpte en moose tracks som vanligt. Efter det så gick vi på ett Relay For Life möte. RFL = natten mellan den 16-17 maj så annordnas ett running event vid skolan trackfield. Det är för att samla ihop pengar åt Bedford citizens som har cancer. Jag är inte med, för man måste ha tjänat ihop 150 dollar för att delta, men Sav är funktionär så hon skulle på mötet och sa att om jag gick så får jag pizza. Efteråt så gick vi till skolans dodgeball tournament. 
 
 
 
 
Vi spelade inte, utan kollade bara på!
 
 
Onsdag: Vi ahde ett track meet. Efter det så åkte jag och Indigo till Bedford House of Beef och åt steak tips (små biffbitar) och fries.
 
Efter det skrev jag två essays: en för BritLit (persuasive essay om att BHS borde erbjuda gratis frukt) och en MAH essay (om filmen Good Night And Good Luck och dess koppling till the Cold War). 
 
Torsdag: Jag fick tillbaka en inclass BritLit essay som jag skrivit förra lektionen. Jag fick 26/30 på den, the class average var 20/30. Mr Niven sa att jag skriver som en Amerikan och att han inte ser någon skillnad lägre på sättet jag skriver och de som har engelska som modersmål. 
 
Under x-block så var det ett mandatory x-block meeting för alla som ska gå på Senior eller Junior Prom. Det handlade om att göra bra val och inte hålla på med droger. 
 
Under dagen så pågick en facebook fight mellan the METCO (African Americans) kids och en tjej som gick i vår class, men hoppade av skolan tre månader innan graduation (white). Tjejen sa att white privilage inte existerar och sa väldigt ignoranta saker om racism...
 
På fredagen under Forensics så hade vi en vikarie. Nu kommer ett litet politisk åsikt, och jag brukar försöka hålla mig från att skriva om sådant eftersom att det kan starta bråk. Men näää nu är detta faktiskt viktigr. Hayley, Emma, Aisling och Jilian hade en liten diskussion, och basically så var det liberala mot konservativa. Jag höll mig undan från början, för jag som kommer från lilla socialistiska Sverige och har växt upp i ett land med fri sjukvård, fri skolgång osv. har starka åsikter om sådant och Rotary ahde sagt att man ska vara tyst om sådant eftersom att det kan skapa fiender. Dock när de konservativa (som kommer från rika, priviligerade familjer och aldrig känt på fattigdom) började säga att de som är fattiga är fattiga för att de är lata och att minimum wage är en dålig sak så blev jag förbannad. Dock häll jag mig iskall och deltog i diskussionen. (nuu kommmer deenna meeningg ha många staavfel föör jagg villl intee attt folkk skaa kunna översäta) Jake betede sig som en idioot ooch sa ganskaa såå hemskka saker. Vi blev kallade för kommunister, och Hayley sa "this is the fourth time today I've been called a communist". Aisling skapade hashtagen #TeamAislingHayleyEvelina (men tog bort den efter ett tag). 
 
Efter skolan hade jag track. Efter det så beställde jag och Colleen Panera (jag beställde mac n cheese och en liten ceasar sallad). Vi skulle nämligen gå på the Art Show som började klockan 7. Maten var en timme försenad, lämnades obemannad vid dörren till skolan av leveranskillen och vi fick inga bestick. Väldigt dålig service. 
 
Innan the Art Show började så kollade vi på killarnas baseball game mot Cambridge. Det var kallt så vi tre satt som pingviner och värmde oss. 
 
 
Vi kollade också på killarnas lacrosse match mot Berlin.
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade några fotografier i the Art Show:
 
 
 
 
 
 
Lördagen:
Spöklik back yard
 
Jag vaknade tidigt för att ta the SAT-test. Det är ett test som alla som ska söka till college måste ta. Det är lite som högskoleprovet. Jag tog det för jag kände liksom varför inte?
 
Man får inte skriva något om det/prata om det/dela med sig av det alls!
 
Efter provet så åkte jag och Colleen till Wendy's. Jag beställde en Son of a Baconator burgare med pommes och en frostie.
 
 
Vi åkte till Kohl's.
 
Red Sox-keps. Ett måste för en äkta Bostonian.
 
Två olika running shorts.
 
Jag köpte också en annan sak men det är en hemlighet för jag vill inte förstöra överaskningen för personen jag köpte den åt.
 
Efter det så kollade vi på Avengers: Age of Ultron på bio.
 
Den var jättebra! Jag älskar Marvel!!
 
När vi kom hem så gjorde Patti Root Beer Floats åt oss. Man häller Root Beer (läsk) på vaniljglass. Det hela skummar till sig och blir jättegott. Det var på min bucketlist att äta det.
 
 
På söndagen skypade jag med familjen och skrev på bloggen.
 
Måndag: Jag framkallade en NYC bild under photo.
 
Jag och Caitlen.
 
Utomhus var det 28 grader, så jag satt utomhus vid lunch. 
 
VI svettades ihjäl under träninger. 
 
Efter träningen så åkte jag hem, åt, åkte tillbaka till skolan för att ha tournament till klockan 9. 
 
 På tisdagen under BritLit så skrev vi en frågebaserad essay om The Boarding House och The Two Gallants av James Joyce. Frpgorna var väldigt jobbiga (det tyckte alla), eftersom att man behövde skriva ner specifika saker och stödja sakerna med utdrag ur boken.
 
Efter skolan så åkte jag, Colleen och Dana S till Ken's och åt lunch. Jag åt chicken fingers och fries. 
 
Vi hade ett track meet mot Boston Latin. Vi vann med 117-29!!!
 
Jag Sav och Yassir (i bakgrunden). Vi hade tråkigt så vi gjorde flower crowns av maskrosor haha. So coachella
 
Det var Senior Night, dvs vårt sista home track meet. Det är tradition att varje sista hemmamatch för varje lag så gör alla lower classmen posters åt seniors
 
 
 
Emma gjorde en poster åt mig!!
 
Colleen, Deanna, jag och Sav
 
 
Efter the track meet så gick jag och Caitlen till Mr BHS, som hölls i the middle school.
 
Hela showen va så kul omg haha.
 
De olika grenarna var:
Introduction + walk with date
Excuse for being late to class
Love poem
Swimsuit
Talent.
 
 
Det bästa var att nästan inga av deltagarna tog det hela seriöst. Dan var den enda som faktiskt hade en "riktig" talang hahaha (piano). 
 
Greg vann!
 
På onsdagen så började vi ett nytt projekt på Drama. Vi ska spela upp en pjäs.
 
Jag satt med Indigo utomhus under lunchen. 
 
Vi hade tournament både innan och efter track. Det var jättevarmt!
 
Efter track så fick jag skjuts av Colleen till Chipotle, för jag behövde köpa något att äta innan tournament, som skulle hålla på till klockan 9.
 
Innan det började så kollade jag på en baseballmatch med Kristen B, Maddie B, Emily B och Ben S. Ben skulle från början ha varit min värdbror, för hans mamma ville jättegärna ha en utbytesstudent. Dock så gick det inte för att vi är jämngamla. Detta är konstigt nog första gången jag pratat med honom.
 
Vid tournament repetitionen så körde vi två run throughs. Vi slutade klockan 9, och Sav och Indy skjutsade hem mig.
 
De som gör Senior Tournament är Savannah, Indigo, Theresa, Jared, Mike, Taylor, Nate, Bo, Isaac, Meg, Ryan, Mei och Holly (och jag förstås).
 
På torsdagen så var det 31 grader C ute. Vi hade track träning och vi dog av värmeslag (nästan). Det skulle ha varit okej om vi kunde ta det lugnt, men nu tränade vi faktiskt. Efter träningen så köte jag och Colleen varsina välförtjänade ice coffees. Jgag provade den nya smaken Rocky Road. Dock kan inget mäta sig med Pumkin Spice som de bara säljer till hösten :(
 
Jag fick tillbaka min persuasive essay rough draft. Jag fick 34/40 på den. The class average var 25/30.
 
Fredag: Vi håller på med Civil Rights Movement i MAH, och idag lyssnade vi på viktiga låtar från the movement. 
 
Jag pratade med Christine som gick i mitt cheerlag under mitt free block. Hon ska till Oman nästa år och vile ha lite tips. 
 
Jag anmälde mig till Spoons 2015. Spoons = en lek som hela vår grade kan vara med och spela. Alla har sitt namn på en plastsked, och sedan så delas dessa skedar ut till dem som spelar. Varje person får en sked. Sedan så ska man tagga sin person med skeden. Skolan, skolevent och parkeringen + byggnader som Bedford äger är neutrala. Likaså folks arbetsplatser (men inte parkeringar). 
 
Idag skulle vi tävla med vår skolpjäs mot de andra årskurserna.
 
Innan så åkte jag och Savannah och köpte Dunkin Donuts. Ms Faulstich beställde pizza åt oss, och vi betalade henne. Jag, Indigo, Savannah, Theresa och Holly åkte till Whole Foods för att hämta glutenfri pizza åt Holly.
 
Där köpte jag ett blått hårband (#GoBedfordBucs).
 
Vi var ute i the courtyard och finslipade våra scener. 
 
 
 
Det var jättemånga människor som kom och kollade på tournament. Jag, Sav och Jared delade ut programm och sålde raffle tickets.
 
Det gick jättebra för oss, och vi vann Best Production, Best Original Script, Bo vann Best Supporting Actress och Isaac vann Best Supporting Actor. 
 
En del av vår pjäs är att vi har väldigt många whale puns, och i slutet så har Ryan på sig denna kostym och springer upp på scenen (man måste ha varit där för att fatta...).
 
Whale whale what do we have here?
 
If there is a whale, there is a way!
 
Efter det så åkte vi till UNOs, där jag beställde en hallonsmoothie, en peanut butter cup och en brownie (de var små). Jag kom hem klockan 1.
 
 
På lördagen så låg jag på en filt i solen ett tag. Det var 27 grader varmt ute.
Efter det så kollade jag på lite SUpernatural, och åkte till Whole Foods med Colleen och Jim. Vi åt middag där 8de har en deli sektion)
 
 
Theresa och lexi jobbar på Whole Foods, så vi sa hej till dem lite snabbt.
 
Efter det så gick jag och Colleen till Marshalls. Jag hade ett presentkort på 25 dollar som jag fick mycket användning för. Tack Melinda!
 
19.99 dollar. 
 
14.99 dollar.
 
Jag köpte också en mörkblå solhatt för 12.99 dollar.
 
På söndagen så var det 32 grader varmt! Detta är alltså kallare än det brukar vara i maj tydligen.
 
Jag, Colleen och Jim åkte till Bruegers Bagels och åt frukost där. Jag åt en Herby Turkey bagel (cream cheese, kalkon, soltorkade tomater, sallad och rödlök). Det var utsökt. Jag drack också kaffe. 
 
Efter det så åkte vi in till Boston!
 
Vi gick till Museum of Fine Arts.
 
Jag såg en utställning med Hokusais verk (han målade bland annat The Great Wave),
 
 
två Vincent van Gogh målningar (han är min favoritkonstnär så jag tyckte att det var fantastiskt kul att få se dem)
 
 
"Ravine"
 
De hade många Claude Monet målningar: här är några av dem.
 
 
 
 
 
 
Vi såg teckningar av Leonardo da Vinci, sarkofager, 4000 år gamla statyer mm.
 
Wannabe spottkoppen.
 
Efter det så åkte vi till Boston Harbor.
 
 
 
 
 
Jim jobbar i byggnaden med kopparfärgade fönster.
 
 
Vi kastade té i hamnen. Det var på min bucketlist. Videor kommer när youtube bestämmer sig för att sammarbeta. 
 
 
Artsy-fartsy
 
 
Det brukade vara en 4-filig motorväg här. Nu går den under jord istället.
 
 
 
 
 
 
Vi gick till Boston Common/Boston Garden.
 
 
You know you're in Boston when... LOBSTAHS
 
 
 
 
 
 
Jag gick till platsen där jag tog denna bild i början av mitt år:
 
 
Nu i slutet av mitt år så tog jag denna bild:
 
 
 
 
 
 
 
Can you tell I love this city?
 
Vi gick till en sushirestaurang för att äta middag. Klockan var snart 7 och det var fortfarande över 30 grader ute.
 
Vi beställde in en stor sushi boat.
 
Utanför Boston Common
 
 
 
Vi kom hem klockan 8:30pm.
 
Jag och Colleen åkte till skolan för att hämta våra spoons. Det var 130 seniors som deltog. Det varr galet vad taggade alla var. Spelet började klockan 10, och då var alla hemma och hade låst in sig. Spelet håller på tills på torsdag, då det är en final showdown vid Page Field.
 
Jag och Colleen hämtade våra spoons, körde hem snabbt och planerade inför morgondagen.
 
To be continued...
 
Bonus:
 Här är några random bilder på mig och Theresa, och mig och Sav:
 
 
Jag vet inte om videorna funkar än, men här är två:
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0