Thanksgiving weekend

Susans mamma och moster kom under tisdagen, och Zach under onsdagen, för att fira Thanksgiving under torsdagen. 
Alla är lediga under torsdagen och fredagen, så det blev en långhelg. 
 
Torsdag morgon klockan 10 började mitt sista football game. 
Jag försov mig, men hann dit innan matchen började. Det var snö ute, så det var kallt och halt. Dock ramlade jag inte någon gång under matchen (vilket jag är stolt över eftersom att det var snö överallt). 
 
Melanie W, Jackie N, Julia D och jag.
 
Jag och min senior poster, som Maddie H. hade gjort.
 
När jag kom hem vilade jag.
Efter det åt vi förrätt, och sedan gick jag och tog en 3 timmar lång tupplur.
 
Sedan var det dags för Thanksgiving dinner.
 
 
 
 
Maten var jättegod.
 
Vi åt också efterätt: 3 sorters paj (pecannötspaj, äppelpaj och pumpapaj).
 
Efter det åkte vi till AMC Burlington (biograf) för att kolla på en film om Stephen Hawkins liv. Den var jättebra. 
Efter det hade jag och Becca en myskväll och kollade på Sex and the City i min säng. Det är jättekul att ha en värdsyster i samma ålder som jag, för hela den här vistelsen här har varit som en 3 månader lång sleepover. Ibland kollar vi på film i vardagsrummer och sover på soffan, och ibland sover vi i samma rum.
Vi funderade på att åka till Burlington Mall klockan halv ett på natten för att göra lite Black Friday shopping, men vi båda halvsov så vi bestämde oss för att ligga kvar i sängen och sova. 
 
På fredagen åkte vi vid 11-tiden till Burlington Mall för att shoppa. Jag köpte en bh från PINK, och jag köpte lite julklappar. Jag kan inte skriva här vad jag köpte eftersom att folk jag köpt saker till läser min blogg.
 
På fredag kväll åkte jag och Becca hem till Sarah H. Sarah, Matt L, Connor G, Connor Y, Ryan R och John DM var där. Vi åt glass, kollade på film och spelade Scattergories (brädspel). Mitt upp i alltihop så var det någon som ringde på dörren. När vi öppnade så var ingen där. Dock hade någon lämnat en stor påse (egentligen 4 mindre påsar i en stor) med nacho chips från Chipotle där. Först var jag lite orolig över att nån hade gjort något med dem, men sedan kom vi fram till att det förmodligen var någon snäll kompis som lämnat dem (Peter förmodligen). 
 
 
Igår åkte jag, Becca och Susan till Lexington för att handla julgran.
 
 
 
Efter det åkte jag hem till the Pinney's och åt middag. VI åt hamburgare och ostsåsad blomkål.
 
Efter middagen spelade vi Piggly Wiggly Pounce Pile (ett kortspel) och kollade på Polarexpressen (julfilm). Vi åt också popcorn. Halv 11 blev jag skjutsad hem.
 
Idag har vi pyntad julgranen som vi köpte igår. 
 
 
Efter julgranspyntningen åkte hela familjen + Zach's vän till Riverview Diner (där jag åt frukost första skoldagen) för att äta brunch. Jag åt Amerikanska blåbärspannkakor och drack cappuchino.
 
När jag kom hem skypade jag med mamma, leo mormor och morfar, och sedan pappa (han jobbade så han är i Hamburg just nu (han är pilot)).
 
Nu ska jag göra mina läxor.
 
 
RSS 2.0