13

Idag har jag varit i USA i 13 dagar, vilket betyder att det var två veckor sedan som jag såg min familj. Det är det längsta någonsin som jag har varit utan dem. 12 dagar har varit rekordet innan (efter att jag hade varit på ett kollo).
 
Självklart känns det extremt konstigt, men vi har skypat en gång (ska göra det igen idag) och skriver sms då och då så jag är ju inte avskärmad från dem. Jag är just nu väldigt gad över att jag lever i den tiden som jag gör eftersom att en av mina kontaktpersoner i Sverige som var utbytesstudent på 60-talet fick skicka brev (det tog nästan en månad att få svar sa hon). 
 
 Pappa, mamma, Ben, jag och Leo.

Amerikansk fotbollsmatch! Och shopping

Jag får vara med på fotbollsmatchen! Så jag kommer att åka direkt till campet när matchen är klar. 
 
Idag har jag haft jätteont i ljumsken eftersom att jag igår på träningen sträckte (tror jag) senan/något i ljumsken. Så det gör ontontont.
 
Jag åkte till Burlington Mall idag (den jag var i första dagen) och shoppade!
 
Jag var inne i lite olika affärer (bl.a. American Eagle, Nordstrom, Abercrombie & Fitch och Forever 21 (eller Forever XXI som det stod på skylten). 
 
Från Forever 21 köpte jag:
 
 
Svart klänning med spets upptill, svart linne,blommig spetstopp,
 
 
marinblå t-shirt med spetsarmar (ja, jag gillar spets) och pyjamas.
 
Från Abercrombie & Fitch köpte jag:
 
 
Ett grått linne med spetsdetaljer och en vit klänning med blomspetsmönster (ja, jag gillar VERKLIGEN spets).
 
Hela shoppingkalaset kostade ca 750 kr! Vilket det verkligen inte skulle ha gjort i Sverige...

Amerikansk fotbollsmatch?

Som jag har skrivit innan så börjar skolan den 2:a september! Den 5:e september är det dags för säsongens första fotbollsmatch som jag ska hejja på. Elller rättare sagt hoppas jag att jag kan vara med på den för den 5-7 september är det orientation camp för utbytesstudenter på Camp Rotary! 
 
Nu har jag iallafall fullt upp med att lära mig alla hejjaramsor. Dock är det lite kul för Savannah (co-captain) sa "I wanna cry, you're learning so fast" haha! Så det är väl bra!
 
 
GO BUCS!
RSS 2.0