Track & Field och annat intressant

På måndagen började Track & Field officiellt, men jag kunde inte träna eftersom att jag inte gjort en physical (läkarundersökning ungefär). Så jag fick titta på.
 
På måndagskvällen åkte jag och Christine till Care Well Urgent Care i Lexington för att fixa en physical åt mig. Det kostade 50 dollar.
 
I tisdags (igår) var det St Patricksday. Jag av en slump hade på mig en grön tröja, vilket var tur eftersom att de som inte har på sig grönt blir nypna i armen.
 
Under x-block gick jag och Caitlen runt i skolan, och hamnade tillslut i musikrummet där Mike, Mei, Meg, Matt, Brad, Hailey, Theresa, Chris och några andra var.
 
Vi hade en liten post-Shrek depression.
 
 Jag, Caitlen och Theresa
 
Vi var där ett tag, hittade ett par maraccas, gick runt i skolan med våra maraccas och gick tillbaka till musikrummet. Sedan var det dags för mig att klockan 2:45 påbörja min första track practice. 
 
Track & Field är som Friidrott.
 
Vi sprang ute ett tag (sprint) och körde styrka i viktrummet i skolan. Vi körde också styrka i cafeterian. 
 
Mitt under styrkan så utlöstes brandalarmet. Min värdsyster Colleen går också på track (det är hon som tog bilden).
 
Träningen var jättejobbig.
 
Ja jag lägger upp många snapchats, men det är för att det ger en bra inblick i mitt liv här.
 
Efter träningen åkte jag, Katie, Christine och Tom till Flatbread, en pizzarestaurang, för att delta i Rotarys fundraiser Meals For Haiti. De skickar mat till skolor i Haiti så att barnen där kan äta mat i skolan och inte behöver avsluta skoldagen innan lunch. För allt för många elever där är skolmaten den enda riktiga måltiden.
 
1.50 dollar för varje liten pizza och 3.50 dollar för varje stor pizza donerades av Flatbread. Det fanns också ett raffle table (lottbord).
 
St. Patrick's Day tema
 
 Burger pizza (köttfärs, honey mustard sås, bacon och lök
 
Katie och vår lemonad
 
Efterrätter. Papa Pinney beställde en Whoopie Pie Sundae, Katie en Brownie Sundae och jag en Chocolate Chip Cookie Sundae. 
 
I onsdags hade vi en showcase av våra Values Projects under BritLit. Mr Niven hade gjort hummus, quinoasallad, pastasallad och skurit upp grönsaker så vi hade en liten art show. Tyvärr hade min webbsida crashat tre gånger kvällen innan. Först raderades det mesta jag hade skrivit, så jag började skriva igen, sedan raderades allt igen, så jag började om på nytt ännu en gång. Den crashade en tredje gån så jag skrev igen, och det crashade igen, så jag gav upp. Mr Niven sa att det var ugnt, och att jag fick längre tid på mig  så att jag kan göra en Prezi eller Power Point istället.
 
Det var det en kort skoldag, så jag, Theresa och Caitlen åkte till Burlington Mall för att äta mat i the Food Court. Jag åt Chicken Teriyaki. 
 
När vi ätit så gick vi runt i Burlington Mall. Sedan åkte vi och släppte av Caitlen vid Hanscom (hon bor på flygbasen) och efter det så skjutsade Theresa mig tilbaka till skolan (track).
 
Denna träning körde vi styrka igen och sprang. Det var utmattande. 
 
Katie hade med sig en grön bagel. St Patrick's Day i all ära men den såg väldigt konstgjord ut.
 
Den var ännu grönare i verkligheten.
 
Nu i helgen ska jag åka och bo hos the Dunleas, så som jag gjorde med the Pinneys när jag bodde hos the Inzes.
 
Här är två bilder på mitt framtida rum:
 
 
Imorgon efter träningen så ska jag Colleen, Theresa och Caitlin på en basketball tournament on base. By the way, om jag skriver "on base" så menar jag "på flygbasen".
 
Här kommer en bonusbild från Drama class.
 
Theresa tog bilden. Giulia (utbytesstudent från Brasilien) är tjejen i glasögon.
 

Bilder från Shrek

Här kommer bilder från vår dress rehearsal, som jag köpte för 15 dollar (jag har förresten också beställt en dvd från lördagens föreställning för 28 dollar).
 
De flesta bilder jag lägger upp (från scenen) är jag med på. Så se om ni kan hitta mig.
 
Några skyltar som vi använder i slutscenen. Den som jag använder är "Down with Lord Farquaad".
 
 
Dragon, och Gabby som spelar Dragon (sjunger).
 
Story Of My Life:
 
A+ för skådespelande, F för fotogenighet
 
 
Från vänster: Mei, jag, Meg
 
 
 
 
Story Of My Life
 
 
What's Up Duloc
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forever:
Jag är inte på scenen men tyckte att det var en cool bild
 
 
 
Freak Flag:
 
 
Finale:
 
 
 
 
 
I'm A Believer:
 
 
Vi tog också en gruppbild på alla seniors från Cast och Stage Crew (de som tillverkade Dragon och alla andra props på scenen)
 
Hunter, Boo, Holly, jag, Mei (sittandes på golvet), Theresa, Brad, Dianna, Lindda, Mike, Savannah (också sittandes), Meg, Hayley, Taylor, Alexis
 
 

Sista föreställningen och cast party

I lördags hade vi vår sista Shrek-föreställning. Det var sorgligt att det var över, men jag är jätteglad över minnena som jag har med gänget. 
 
Jag vet inte hur jag ska förklara med ord hur kul jag hade sista kvällen, så jag kommer lägga upp några bilder.
 
Emma flätar mitt hår
 
Vi la oss under pianot i Ms. Faulstichs rumm.
 
Jag och Caitlen (The Ugly Duckling). Vi har kommit varandra jättenära på kort tid. Hon är en av mina närmaste vänner här.
 
Jag och min andra värdfamilj.
Från vänster: Tom, Jackie, jag, Katie, Sienna och Christine.
 
 
Jag har fått tre ankor från Pinneys
 
Jag fick ta hem denna. Alla seniors signerade den.
 
Efter föreställningen så åkte alla hem till Hayley för att ha ett cast party. 
 
Det kostade 25 dollar (för mat, dryck och presenter till directors).
 
Vpappa Tom var där från 12am-3pm för att hjälpa till.
 
Vi åt tårta och sjöng och dansade. Det roliga var att de alternerade mellan "normala" låtar och musikallåtar från Broadway shows. En annan rolig sak är att de spelade Titanium - Sia eftersom att det är vår uppvärmningslåt, så vår dance director Jess ledde uppvärmningsdansen till den låten.
 
 
 
Alla upper class men (juniors och seniors) fick sova över. De flesta gjorde det.
 
Jag sov exakt noll timmar den natten. Vi satt uppe och pratade. Några sov, men de flesta var uppe större delen/hela natten.
 
Jag och Holly
 
Vi sminkade Mike
 
Från vänster: Caitlin, Holly, jag och Mike
 
 
Klockan 8 på morgonen blev jag hämtad av Christine. När jag kom hem så sov jag till klockan 1, tog en dusch och åkte tillbaka till skolan för att hjälpa till med städningen. Jag lämnade också tillbaka mitt manus. Jag fick skjuts hem av Theresa. Vi hämtade också upp Victoria, en freshman som är medlem i stage crew, som gick hem i snöregnet. Hon hade tänkt att gå hem, vilket skulle ha tagit en timme, så vi halvt kidnappade henne och skjutsade hem henne.
 
Det var slutet på ett kapitel av min tid i BHS, men inte slutet på vänskapsbanden jag format under musikalen.
 
 
RSS 2.0