Skola idag

Idag (torsdag) hade jag skola för första gången på två dagar. 
 
Jag är förskyld, så under varje lektion var jag tvungen att gå och snyta mig hela tiden... Jättejobbigt :( så mina näsvingar är rödare än Rudolf.
 
Idag var det en day 3. Imorgon är det en day 6 (exakt samma sak som day 3) vilket är så konstigt... Iallafall, idag hade jag MAH (fick reda på att jag fick 92% på mitt midterm), Latin (fick 97% på min midterm), Drama (vi letade monologer att uppträda med i Shakespearefestivalen), BritLit (vi hade en vikarie) och Forensics (vi kollade på filmatriseringen av boken The Bone Collector som vi läst).
 
Emily gjorde en haiku om mig åt mig under BritLit-lektionen.
 
Efter skolan hade vi en run through av hela Act 1 av musikalen. Jag kunde inte sjunga alls eftersom att jag är förskyld :(
Skolan på kvällen, det ser lite läskigt ut.
 
 
 

Snow Day 2

Igår var det min andra snow day. Skolan var alltså inställd, så jag vaknade vid 9-tiden. Det hade hävt körförbudet, så vid 10:30 gjorde jag mig iordning för att åka med Kristen, Emily, Sarah och Dottie till Concord (grannby) för att äta bruch på Main Street. Jag hade varit där en gång innan med Becca när jag tog mina senior pictures. 
Jag åt pannkakor och bacon och drack tranbärsjuice (kaffe drack jag hemma innan jag åkte).
 
Efter det åkte vi till Concord Hill för att åka pulka. Jag lånade en "flygande matta" av Emily. Först åkte jag och Dottie på samma. Det sprutade snö överallt, inte minst på oss. Jag fick snö i hela ansiktet och hela ansiktet domnade bort. Vi hade snö överallt men jag åkte flera gånger till. En gång åkte jag och Emily i en gammal hederlig pulka som inte hade några handtag så jag var jättenära på att flyga av. Becca och Megan joinade senare. Jag fick snö i hela ansiktet och hela ansiktet domnade bort. 
 
Av en händelse så träffade vi Mr Niven och hans barn där. Vi blev jätteförvånade haha. 
 
Efter det åkte vi till Dunkin Donuts, där jag köpte en Medium Caramel Hot Coffee (ingen pumpkin, för det säljer de bara på hösten suck). 
 
Vi åkte till Kristens hus. Där värmde vi oss en stund och gosade med hennes hund och två katter. Efter det gick vi alla på en promenad med hunden i snön runt sjön som hon bor brevid. Fawn Lake heter den.
 
 
Efter det, runt klockan 5, så värmde vi oss lite till innan Megan, Becca, Sarah och Dottie åkte hem. Jag, Kristen och Emily åkte till Golden Nails, en nagelsalong i Billerica (grannby).
Om någon känner sig osäker på var jag egentligen befinner mig och vart jag åker, så har jag här under en karta som visar bland annat Bedford, Billerica, Concord, Lecington, Acton, Burlington och centrala Boston. Jag vet att jag har nämnt dessa platser, men jag har aldrig visat var de är.
 
 
Vi fixade våra naglar på salongen, där det var två gulliga kvinnor från Kambodja som arbetade (jag frågade). 
 
Såhär blev det. Det kostade 25 dollar. Det är rosa gelnagellack över hela nageln och glitter på topparna. 
 
Efter det gick vi inn en snabbis i Sally's Beauty som låg brevid. Jag är typ kär i den affären. Jag köpte tre eyelinerpennor i guld, blått och vitt för 99 cent styck!! 
 
Efter det åkte vi hem till Kristen igen för att hämta våra saker och för att Emily behövde hämta sin bil. Hon skjutsade hem mig efter det! 
 
Jag hade jättekul och hade en väldigt produktiv dag.

Snow days

I måndags hade jag skola. Det kändes som om jag hade varit borta från skolan i en vecka, när det i själva verket bara hade varit i en helg. Det var kul att träffa alla igen.
 
Alla lärare sa att det var stooor chans (Mr. Wyso satsade sin lärarlicens på det) att det skulle vara en snow day (inställd skola pga snö) på tisdagen. 
 
A-block, MAH, spenderades hos min Guidance Councelor. Eftersom att alla i min MAH-klass är juniors så hade de ett college-samtal med sina GCs. Jag och två andra har samma GC, så jag fick vara med och se hur det går till att hitta colleges som passar en. Det finns ca 40,000 olika colleges i USA, så BHS har en app som sållar ut colleges som inte passar in på kriterierna som man har. Jag fick också använda appen, och jag när jag var klar så hade jag 74 colleges som "passade" mig. 
 
Under x-block var jag i dansgymmet för att träna på Duloc-dansen (musikalen) med resten av dansgruppen. Under repetitionen gjordes många announcements om inställda träningar (pga snöstormen som var påväg). Musikalen var en av dem. Så efter skolan tog jag bussen hem. Det snöade ganska så mycket. 
Jag och Katie spelade Mario Kart när hon kom hem.
 
Senare på eftermiddagen blev det utlyst "state of emergency" i hela Massachusetts. det betyder att från midnatt så är det olagligt att köra bil/annat fordon på vägarna som inte är utryckningsfordon eller snöplogar. Dock såg jag under tisdagen tre bilar köra förbi.
 
På kvällen fick vi ett samtal om att skolan är inställd på tisdagen. Jag blev exhalterad eftersom att det skulle bli min första snow day.
 
Idag vaknade jag klockan 10. Ja åt frukost och gjorde mig iordning, för att sedan gå ut och hjälpa familjen att skotta fram upppfarten. Det var jättemycket snö.
 
Snapchat gjorde till och med ett filter speciellt för snöstormen.
 
Jackie är förberedd.
 
Jag och Katie
 
Vi begravde Katie (mot hennes vilja)
 
 
Vi behövde gräva fram the fire hydrant.
 
Snö upp till knäna
 
 
 
 
 
Nu på kvällen så snöar det fortfarande.
 
Även imorgon så kommer skolan att vara inställd.
 
Musikalträningarna är också inställda, så vår director har fått mosa ihop schemat lite.
 
 
 
RSS 2.0