Loon Mountain

Måndagen - Onsdagen var jag, Becca, Dottie, Ryan, Connor G, Connor Y, Liam, Peter, Emily och Maddie i Loon Mountain, New Hampshire. 
 
På måndagen vid 12-tiden hämtade Liam och Connor Y mig för att åka hem till Dottie. Där var vi i en timme i väntan på Becca, som hade varit och besökt colleges. Det hade varit snöfall kvällen innan så hon var strandad i New York City (stackars henne haha...). Klockan 1 kom hon, och jag, Liam och Connor Y åkte i hennes bil. Dottie och Ryan åkte i Dotties bil. 
 
Vårt första stopp var 3 minuter bort: McDonald's (för att äta lunch). Jag beställde en 2 Cheeseburgers meny med kaffe med mjölk i (inget socker i, mamma och pappa! Jag har blivit starkare och vuxnare nu). 
 
Bilfärden dit tog ca 2 timmar. 
 
 
Jag och Liam hyrde skidor på Rodger's Ski Shop. 50 dollar för två dagar. 
 
Efter det åkte vi till Dotties familjs lägenhet, där vi alla skulle bo. 
 
Det första vi gjorde, efter att vi burit in våra väskor, var att gå till badhuset som var 50 meter bort. Vi hängde i bubbelpoolen i ca en timme, innan vi gick tillbaka till lägenheten för att äta middag. Dotties mamma, som kom runt klockan 6, hade tagit med sig mat från Luigi's i Bedford (Italiensk restaurang). Vi åt, och efter det spelade vi spel. Jag hade tagit med Cards Against Humanity (såklart!) och vi spelade det ett tag, innan jag föreslog att vi skulle köra charader med korten. Det gjorde vi ett tag, och sedan gick vi över till att köra charader med händelser som kompisgänget varit med om. 
 
Vid midnatt kom Connor G och Peter. De hade spelat en basketmatch så de var tvugna att komma senare än oss andra. 
 
På tisdagen gick vi upp klockan 7, coh var vid berget tio i åtta. Vi köpte ski passes för dagen, 630:- kostade det. Peter stannade i stugan.
 
 
Vi tog gondolen upp, och åkte skidor till klockan halv 11, då vi stannade vid Camp III Lodge för att fika (fast amerikanare "fikar" ju inte). Efter det åkte vi fram till lunch då vi mötte Maddie B, som hade kommit upp med Emily (Emily stannade i stugan). Vi åt lunch (jag åt Mac n Cheese) och drack tranbärs- och äppeljuice. 
 
Från vänster: Ryan, Dottie, Becca, Connor G, jag, Liam och Connor Y.
 
 
 
Vi provade att åka i singelkön, och jag hamnade med två blinda och deras guide. Jag pratade med dem, och personligen så tycker jag att det är så modigt och starkt, och coolt gjort av dem, av dem att åka skidor även fast de inte kan se. De berättade också att det fanns en kille som har autism som var med i deras sällskap, som hade en grankvist fastsatt på hjälmen. Han kunde allt om träd och kunde namnen på alla trädsorter. Tänk vad man lär sig om mäniskor och sin omgivning när man är utbytesstudent.
 
Efter det åkte vi skidor till klockan 4.
 
Vi tog ännu ett dopp i hot tuben innan vi gick ut och åt på the Common Man, en restaurang/saloon i äkta timmerstugeanda.
 
Jag åt en hamburgare. De bjöd på vitchoklad (jag är galen i vit choklad) med notan. 
 
Maddie och Emily åkte hem, eftersom att de hade andra saker att göra på onsdagen. 
 
När vi kom hem tog vi det lugnt. Jag, Connor G och Pete kollade på The Hangover II. 
 
På onsdagen sov vi sent, för ingen var sugen på att åka skidor och för att det var en snöstorm som var förutspådd att komma senare den dagen, så vi skulle behöva sluta åka tidigt ändå. Lite surt eftersom att jag hade hyrt skidor för onsdagen, men det är ju onödigt att betala 630:- till, om jag inte känner för att åka, och om jag är den enda som åker. Jag, Ryan och Becca åkte för att lämna tillbaka mina skidor. Ryan hjälpte mig att berätta för dem som jobbade där om situationen. Jag fick inte några pengar tillbaka, men jag fick ett tillgodokort för en skiduthyrning under säsongen 14-15. Inte för att jag kommer att åka skidor där något mer förmodligen... Så Dottie köpte kortet av mig för 10 dollar.
 
Vi pulka ett tag. 
 
 Efter det åkte alla förutom jag, Dottie, Ryan och Dotties mamma Michelle hem, med Becca och Connor G som förare. Mina värdföräldrar ville att jag skulle åka hem med en erfaren förare, och inte med mina vänner, så jag åkte hem med Michelle. Ryan och Dottie skulle bo hos Ryans familj. Hela resan hem var det kla
 
 Detta var en poster som de hade i sin lägenhet. Stolt kan jag säga att jag nu vet vad som menas med allt.
 
När jag kom hem så överaskades jag av ett paket från Sverige. Det var mina födelsedagspresenter, som blivit försenade av snökaoset. Paketet var från mamma, pappa, Leo, Ben, mormor och morfar.
 
 
 
 
Jag fick en SWEDEN-mössa
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0